Naši apartmaji

Naši novo urejeni apartmaji se nahajajo v malem turističnem mestu Mandre, na otoku Pagu, in sicer v hiši, ki stoji v prvi vrsti do morja.

Apartmaji imajo poseben vhod, popolnoma opremljeno kuhinjo, kopalnico s tušem, satelitsko TV, brezžični internet, klimo (razen apartmaja 14) in teraso s čudovitim pogledom na morje.

Naši gosti imajo zagotovljena parkirna mesta, ponudimo pa lahko tudi otroško posteljico.

Mandre so slikovito in mirno turistično mestece, idealno za miren družinski dopust. Mestece se nahaja na zahodni obali otoka Paga. Vzdolž mesta se raztezajo prodnate, kamnite, skalnate in betonske plaže obkrožene z zelenjem, od koder se razprostira čudovit pogled na okoliške otoke in kristalno čisto, toplo morje.

V centru mesta lahko obiščete lokale, picerije in restavracije, ki nudijo široko izbiro jedi mediteranske kuhinje, dobra vina in svetovno znani, okusni paški sir.

Razen kopanja v morju, sončenja in sprehodov po romantičnih obalnih sprehajališčih, pa vam otok nudi tudi niz možnosti preživetja aktivnega dopusta vključujoč potapljanje in jadranje na deski.

Prihod od 16:00 h

Odhod do 10:00 h

Prosimo, obvestite nas, če želite v apartma priti pred dogovorjenim datumom ali želite podaljšati svoje bivanje. Če bo le možno, vam bomo z veseljem ustregli. Vabimo vas na nepozabno letovanje ob prijetnem sprejemu, lepem vremenu, čistih plažah, toplem morju, miru in tišini.